Video-ul incepe in 5

Alex si Trupa: Filmul (2016) dublat in romana


desene dublate filme hd subtitrate
19,208 Vizionari

Merci de like! Trimite prietenilor tai

Am inregistrat votul tau. Multumim!

oalesitigai.ro/

Alex si Trupa: Filmul Cum sa devii mare chear daca parintii iti pun bete'n roate / Alex & Co: How To Grow Up Despite Parents (2016) dublat in romana

Alex, student de liceu, a format o trupa cu prietenii sai Christian, Emma si Sam. Când radioul anunță un concert pentru grupuri muzicale de licee locale, Alex & Co. se pregătesc să participe cu entuziasm. Dar directorul nou, foarte strict al școlii lor este puternic opus. Vor reuși eroii noștri să depășească obstacolele create nu numai de comandant, ci și de părinți care nu doresc să-și susțină visele?

Dacă ți-a plăcut Alex si Trupa: Filmul (2016) dublat in romana noi ți-am pregătit și mai multe desene animate dublate în limba română pe care tu le poți viziona singur/ă sau împreună cu familia sau prietenii tăi, tu poți fi chear primul dintre prietenii tăi care își dă cu părerea despre acest video într-un comentariu sau îl distribuie pe rețelele de socializare pentru al recomanda la toată lumea, mulțumim dacă faci și partea aceasta iar în partea dreaptă ai câteva desene faine recomandate de noi, sper că îți vor plăcea și vei mai revenii pe la noi pentru alte desene animate bune. Vizionare plăcută !!!

Adaugat

Categoria
Filme Animate
Taguri
Alex si Trupa filmul, film, .alex si trupa dublat, alex and co.

Comenteazacarturesti.ro