Desene animate de vazut in vacanta de vara

Pentru ca mai este putin din vacanta de vara, m-am gandit sa fac o lista cu filme de animatie dublate in romana pe care le poti viziona in timpul liber, mai jos aveti titlul si descrierea pentru fiecare film in parte, daca doriti sa vizionati apasati pe titlul filmului, sper sa va placa aceste animatii, daca iti place poti sa scrii un comentariu spunand care animatie ti-a placut cel mai mult sau daca mai doresti liste recomandate cu desene animate pe viitor.

Dinozaurul | 2000 | 79 minute aventură, animaţie

Alăturați-vă aventurilor pline de acțiune ale unui grup de dinozauri care înfruntă provocări enorme cu curaj, loialitate și speranță! Cu acțiunea fixată cu 65 milioane de ani în urmă, filmul spune povestea lui Aladar, un iguanadon separat de ai săi și crescut de un clan de lemuri, printre care istețul Zini și blândul Plio. Când o ploaie de meteoriți le distruge locuința, Aladar și familia sa urmează o turmă de dinozauri care se îndreaptă spre zone mai sigure. De-a lungul drumului, Aladar se împrietenește cu Baylene, un brachiosaur bătrân, cu Eema, un styrachosaur de neoprit, și cu Neera, un iguanadon plin de atitudine. Împreună, ei trebuie să rămână puternici în ciuda faptului că nu au hrană și apă, că sunt amenințați de atacurile carnotaurilor și că Aladar nu se prea înțelege cu liderul încăpățânat al caravanei, Kron.

Compania Monștrilor | 2001 | 88 minute | animaţie, comedie

Sulley și Mike lucrează la Compania Monștrilor, cea mai mare fabrică de țipete din Monstropolis. Sursa principală de energie a lumii monștrilor vine de la țipetele copiilor din lume. Monștrii cred că toți copiii sunt periculoși și toxici, iar când o fetiță ajunge în lumea lor ei este rândul lor să fie înspăimântați. Sulley și Mike fac tot ce pot ca să o ajute pe fată să ajungă acasă, dar trebuie să se confrunte cu un complot monstruos și o serie de aventuri amuzante.

Universitatea monștrilor | 2013 | 100 minute | animaţie, comedie

Mike Wazowski și James P. Sullivan sunt astăzi o pereche inseparabilă însă, atunci când erau mai tineri, nu se puteau suporta. Chiar din prima clipă în care cei doi monștri complet diferiți s-au cunoscut, ei s-au detestat. Acest ilar prequel la popularul „Monsters, Inc.”, animația produsă de Disney/Pixar, ne arată cum Mike și Sulley și-au depășit diferențele și antipatia și cum au devenit cei mai buni prieteni.

Deasupra tuturor | 93 minute | animaţie, comedie

Disney-Pixar vă oferă "Up", câștigătorul a două premii Oscar, dintre care unul pentru cea mai bună animație. Carl Fredrickson, un vânzător de baloane pensionat și deopotrivă pus pe șotii și visător, este gata de ultima lui aventură. După ce prinde de casa lui mii de baloane și o ridică în aer, Carl pornește spre lumea pierdută a viselor sale din copilărie. Fără a-l cunoaște pe Carl, Russell, un explorator de 8 ani, care nu s-a aventurat niciodată dincolo de curtea casei sale, se află în locul nepotrivit la momentul nepotrivit - pe veranda lui Carl! Cel mai improbabil duo din lume ajunge la noi înălțimi și întâlnește prieteni fantastici precum Dug, un câine cu un guler special care îi permite să vorbească, și Kevin, pasărea rară înaltă de 5 metri. Silit să supraviețuiască în sălbăticia junglei, Carl își dă seama că, uneori, cele mai mari aventuri ale vieții nu sunt cele pe care le-ai plănuit.

Robin Hood | 1973 | 80 minute | animaţie, comedie

Cu mult timp în urmă, într-un tărâm îndepărtat, legenda spune o poveste extraordinară despre curaj și prietenie... Pregătește-te pentru aventură, personaje de neuitat, muzică memorabilă și multe râsete cu producția Disney ROBIN HOOD. Eroicul Robin Hood - alături de prietenul său de încredere Little John și de trupa sa de oameni veseli - face o faptă îndrăzneață după alta pentru a-l păcăli pe lacomul prinț John și pentru a aduce fericire locuitorilor din pădurea Sherwood.

Mașini 2 | 2011 | 103 minute | animaţie, comedie

Sequel-ul unuia dintre cele mai de succes producții ale faimosul studio Pixar are la bază prietenia dintre Fulger McQueen și Bucșă. Totul începe atunci când Fulger decide să participe la Grand Prix-ul Mondial și pornește alături de prietenii săi în ceea ce va devini aventura vieții lor. Grație acestui concurs, personajele ajung să călătorească în țări precum Italia, Marea Britanie sau Japonia, iar diferențele culturale de care aceștia se izbesc dau naștere multor situații comice. Dar de data aceasta, cursele de mașini nu mai constituie subiectul central al poveștii. Și asta datorită lui Bucșă, care se trezește în mijlocul unei operațiuni secrete în care el însuși este spionul principal. Astfel este prins într-o cursă incredibilă pe străzile Japoniei și Europei, în mijlocul unei aventuri pline de peripeții, tractat de prietenii lui și urmărit de o lume întreagă. Pe lângă personajele consacrate vom mai întâlni și o sumedenie de alte mașini, una mai atrăgătoare ca cealaltă, agenți secreți, răufăcători dar și curse cu concurenți internaționali. Secvențele spectaculoase de cursă sunt intercalate cu parodiile de tipul James Bond care se concentrează pe Finn Rachetă, o supermașină cu super arme însuflețită vocal de legendarul Michael Caine. Ce va alege Bucșă, să se implice în operațiunea de spionaj sau să îl susțină pe amicul său?

Lilo și Stitch | 2002 | 82 minute | animaţie, comedie

O poveste emoționantă despre puterea loialității, a prieteniei și a familiei. În Hawaii, Lilo, o fetiță singuratică, adoptă un animal despre care crede că este un cățeluș nevinovat. Îi pune numele Stitch fără să-și dea seama că el este rezultatul unui experiment genetic periculos și că a scăpat de pe o planetă îndepărtată. Tot ceea ce își dorește Stitch de la Lilo este să o folosească drept scut uman ca să-i evite pe extratereștrii trimiși după el. În cele din urmă, credința oarbă a lui Lilo în “ohana”, conceptul hawaiian pentru familie, pătrunde în inima lui Stitch și îi oferă ceea ce nu trebuia să aibă vreodată – capacitatea de a avea grijă de și de a ține la cineva.

Avioane | 2013 | 88 minute | animaţie, comedie

Lumea din “Mașini” își ia zborul în “Avioane”, o comedie animată Disney plină de acțiune și aventură. Dusty, un avion pentru munci agricole și cu vise mari, primește o șansă unică în viață: să participle la cea mai importantă cursă aeriană din lume unde sunt cei mai rapizi participanți. Dusty are o inimă mare, dar două probleme: nu e chiar construit pentru viteză și îi este frică de înălțimi. Astfel cere ajutorul unui aviator naval care îl va ajuta să se califice la cursă. Curajul lui Dusty îl va pune la mari încercări în timp ce vrea să-și depășească temerile și să-și îndeplinească cel mai mare vis.

Mica sirenă | 1989 | 79 minute | animaţie, fantasy

“Mica sirenă” este unul dintre cele mai iubite filme Disney. Ariel, o sirenă plină de viață, fiica cea mai mică a regelul Triton, este fermecată de toate lucrurile omenești. Ignorând avertismentele tatălui ei de a sta departe de lumea oamenilor, ea înoată la suprafață și îl salvează pe prințul visurilor sale. Hotărâtă să devină om, ea face o înțelegere cu Ursula, vrăjitoarea mării: Ariel va primi picioare în schimbul înotătoarelor și a vocii sale. Alături de cel mai bun prieten, adorabilul pește Flounder, și de însoțitorul ei, Sebastian, un crab amuzant căruia îi place muzica reggae, Ariel trebuie să câștige dragostea prințului și să salveze regatul tatălui ei.

Povestea jucăriilor 2 | 1999 | 89 minute | animaţie, comedie

Un film de animație deja clasic, o bijuterie Pixar care ne arată ce înseamnă să fii o jucărie și un prieten adevărat. În "Toy Story 2", distracția și aventura continuă. Andy pleacă în tabăra de vară, iar jucăriile sunt lăsate de unele singure. Lucrurile devin tensionante când un colecționar obsedat de jucării îl fură pe Woody care, fără să știe, era un articol foarte valoros. Acum totul depinde de Buzz Lightyear și gașca din camera lui Andy - Mr. Potato Head, Slinky Dog, Rex și Hamm – să pună la cale un plan de a-l salva pe Woody din muzeu. Jucăriile intră într-o serie întreagă de încurcături și totul trebuie rezolvat înainte de întoarcerea lui Andy.

Povestea jucăriilor 3 | 2010 | 99 minute | animaţie, comedie

De data aceasta Buzz, Woody și întreaga gașcă sunt nevoiți să facă față unei probleme cu totul deosebite. Stăpânul lor, Andy, pleacă la facultate, iar jucăriile se trezesc într-o creșă plină de bebeluși și copii mici care abia așteaptă să pună mânuțele pe marfa nouă pe care să o rupă, să o murdărească și să o roadă după bunul plac. Atât adulții, cât și copiii se vor delecta cu o comedie inedită și savuroasă bazată pe un scenariu scris de Michael Arndt, laureat al premiului Oscar pentru scenariul filmului „Little Miss Sunshine”. Regizorul filmului, Lee Unkrich, a făcut parte din echipele care au realizat bine-cunoscutele filme de animație „Finding Nemo” (câștigător al unui premiu Oscar) și „Monsters Inc”.

Familia Robinson | 2007 | 91 minute | animaţie, comedie

Acest film Disney este o aventură amuzantă care oferă o mulțime de surprize. Lewis este un inventator genial care pornește într-o călătorie prin timp ca să-și găsească familia pe care nu a cunoscut-o niciodată. În lumea fantastică din 2037, broaștele hip-hop și câinii cu ochelari sunt la fel de obișnuiți ca dinozaurii care vorbesc. Lewis descoperă că viitorul lumii depinde de el, dar nu poate face totul singur – va avea nevoie de ajutorul familiei Robinson. Membrii familiei îl vor ajuta să învețe să nu renunțe și să creadă mereu în el.

În junglă | 2006 | 78 minute | animaţie, comedie

Mai multe animale de la grădina zoologică din New York își părăsesc mediul unde sunt bine protejați pentru străzile marelui oraș în această comedie animată oferită de Disney. Sampson este regele unei jungle false, aflat departe de câmpiile africane – el este un leu de la grădina zoologică din Central Park și conduce celelalte animale, inclusiv pe Nigel, un urs koala irascibil, Larry, un șarpe tâmp, dar bine intenționat, Bridget, o girajă inteligentă și cinică, și Benny, o veveriță foarte atașată de New York. Mândria și bucuria lui Sampson este fiul lui, Ryan, și este devastat când, într-o zi, Ryan este pus într-o cutie și trimis înapoi în Africa. Sampson vrea cu disperare să-și găsească fiul și, cu ajutorul prietenilor săi, fuge de la grădina zoologică și pleacă într-o îndrăzneață misiune de salvare

Fii primul care comenteaza acest videoclip.
Loading...

Articole asemanatoare

Loading...