Filme și Desene Animate de vizionat în Sărbătoarea Crăciunului

Filme și Desene Animate de vizionat în Sărbătoarea Crăciunului

Mai e puțin și vine Moș Crăciun, așa că m-am gândit să fac o listă cu filme sau desene animate cu spiritul sărbătorilor de iarnă. Acțiunea sau aventura acestor filme și desene se petrec de Crăciun, și majoritatea îl au în rolul principal pe Moș Crăciun. Dacă ești in căutarea de filme sau desene animate cu Moș Crăciun înseamnă că ai nimerit locul perfect, nu uita să vizionezi alături de prieteni sau familie, ele vor fi mult mai palpitante. Iar dacă ti-a plăcut lista mea, te rog să o distribui mai departe la prieteni sau pe rețelele de socializare, mulțumesc și vizionare cât mai plăcută!

1. Cronicile Crăciunului (2018) - După ce accidentează din greșeală sania Moșului, doi frați muncesc toată noaptea ca să salveze Crăciunul, alături de un Sf. Nicolae bine informat și foarte direct.

2. Un schimb regal (2018) - O patisieră modestă din Chicago și o viitoare prințesă descoperă că seamănă ca două gemene și fac un plan de schimbare a rolurilor cu ocazia Crăciunului.

3. Calendarul de Crăciun (2018) - O fotografă talentată și plafonată la locul de muncă moștenește un calendar de advent care poate prezice viitorul, arătându-i astfel și calea către iubire.

4. Un prinț de Crăciun (2017) - Crăciunul vine mai devreme pentru o tânără jurnalistă aspirantă care este trimisă în străinătate pentru o știre de senzație despre un prinț superb pe cale să devină rege.

5. Moștenire de Crăciun (2017) - Pentru a moșteni compania tatălui ei, mondena Ellen trebuie mai întâi să-și viziteze orășelul natal, unde învață ce înseamnă să lucrezi din greu și să ajuți pe alții.

6. Sania stricată a lui Bob (2015) - Un spiriduș nerăbdător pleacă cu sania lui Moș Crăciun, dar apoi se prăbușește departe de casă și trei creaturi ciudate se gândesc cum să-l trimită înapoi la Polul Nord.

7. Marea cursă de Crăciun (2011) - La fabrica de jucării supersecretă a lui Moș Crăciun, domnul Crăciun îi încredințează fiului său, Arthur, o misiune extrem de importantă.

8. Frații koala: Crăciun la antipozi (2006) - Triști că Penny nu vine la petrecerea lor de vacanță, Frank și Buster fac o călătorie plină de aventuri până la Polul Sud pentru a o aduce înapoi.

9. The Polar Express (2004) - O poveste de suflet în care un băiat își regăsește credința în spiritul sărbătorilor după o călătorie cu trenul la Polul Nord, chiar în ajun de Crăciun.

10. Elful (2003) - Elful Buddy nu-și găsește locul printre ceilalți elfi de la Polul Nord și pleacă la New York pentru a-și găsi tatăl adevărat și pentru a răspândi spiritul Crăciunului.

Mai multe desene si filme cu Sărbătoarea Crăciunului

Fii primul care comenteaza acest videoclip.

Articole asemanatoare