Ghid incepatori GoalTycoon pentru a castiga bani

Ce trebuie sa fac prima data in goaltycoon?

Pentru inceput trebuie fa-ti un cont aici dupaia trebuie sa iti activezi contul verificand emailul folosit la inregistrare.

Dupa ce contul a fost activat trebuie sa astepti sa fi alocat unei ligi, dureaza cam 24 de ore.

Dupa ce totul sa finalizat si ai intrat in campionat pune jucatorii in teren dupa pozitiile lor cele mai apropiate, dupaia pune jucatorii sa se antreneze si antrenorii pe posturile lor, astfel jucatorii se vor antrena zilnic la ora 11, pentru a vedea rezultatul antrenamentului trebuie sa dai la istoric antrenamente.

echipa goaltycoon antrenament goaltycoon

Viteza antrenamentului depinde de 4 factori importanti: Talent, Antrenor, Nivel Teren Antrenament si Energie.

Pentru a marii scorul echipei seteaza bonusul de sezon (se seteaza o singura data pe sezon) si bonusul pe meci (trebuie setat inainte de meci)
scorul echipei goaltycoon
Pentru a cumpara juniori sau antrenori trebuie sa mergi la Piete / Cumpara Tineri / Antrenori, pretul lor este in gold pe care il poti cumpara cu moneda locala la Piete / Piata Financiara, aici se poate schimba toate monedele din moneda locala in gold din gold in euro sau invers, euro se poate transfera in manager euro mergand la Club Parc / Tranzactile Mele. cumpara tineri sau antrenori goaltycoon

Ca sa castigi mai multi bani si pentru ati creste popularitatea mai repede poti sa iti incarci contul cu o suma dorita din meniul investese, o data ce ai investit prima data poti cumpara scaune de la piata locala, scaunele trebuie instalate in aceiasi formula, adica 600-300-100 aceasta este formula de start pentru 1000 de scaune iar pentru a instala mai multe trebuie sa aiba aceiasi formula, adica pentru inca 5000 de locuri se face asa 6x5, 3x5, 1x5 deci trebuie cumparat 30 scaune, 15 fotolii, 5 vip astfel 30+15+5 = 50 ceea ce inseamna 5000 locuri + 1000 de la inceput = 6000 locuri, sper ca ai prins ideea.
Scaunele trebuie instalate doar in aceasta formula altfel nu vei castiga nimic in plus... castigurile se impart doar in aceasta formula.

Castigurile principale din acest joc sunt:

  1. Capacitatea Stadionului, cu cat ai mai multe locuri in tribuna si daca scaunele sunt instalate corect cu atata finantele clubului cresc.
  2. Echipa si Antrenamentul, cu cat ai scorul mai mare la echipa ta cu atata ai sanse mai mari sa castigi mai multe meciuri si competitii, scorul il cresti prin antrenament, pentru a avea eficenta mai mare la antrenament iti poti face upgrade la Terenul de Antrenament sau poti cumpara antrenori buni de la 2 stele in sus. Daca iei in vedere aceste 2 lucruri si le acorzi mai multa prioritate inaintea altor lucruri ale jocului cu siguranta vei avea numai de castigat!

Pentru inregistrare si ajutor in joc CLICK AICI!

Dovezi de plata GoalTycoon

dovada plata goaltycoon

Fii primul care comenteaza acest videoclip.

Articole asemanatoare