Featured

Atlantida 2: Întoarcerea lui Milo (2003)

Merci de like! Trimite prietenilor tai

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Adaugat de admin
7,878 Vizionari

Atlantida 2: Întoarcerea lui Milo (2003) / Atlantis: Milo's Return Film animatie online dublat in limba romana

În a doua parte a acestei animații, Milo - care este căsătorit cu Kida - folosește cristalul, pentru a reconstrui orașul. Liniștita viață din Atlantida va fi spulberată când vechea echipă revine pentru a apela la ajutorul lui Milo, deoarece la suprafață au loc evenimente ciudate care par a fi mașinării atlantiene. De aici încep o serie de aventuri și peripeții care au la bază diferite personaje și creaturi din miturile și legendele bine cunoscute. Kida face cunoștință cu viața de la suprafață care o fascinează și minunează. Ea are parte de un conflict interior pe parcursul aventurilor, deoarece se simte vinovată pentru toate lucruriile inexplicabile ce se întâmplă la suprafață învinovățând cristalul, dar știe că fără el poporul ei va pieri. Dezlegând și rezolvând misterele, ea își dă seama că într-adevăr cristalul este foarte puternic, și poate face foarte mult rău oameniilor, dar totodată cu ajutorul cristalului poate face și mult bine.

Ai ales sa vizionezi Atlantida 2: Întoarcerea lui Milo (2003) online dublat in limba romana.Speram ca acest desen animat ti-a placut si daca doresti sa incerci si alte desene animate online te invitam sa cauti prin colectia noastra de desene animate in romana.

Atlantida 2: Întoarcerea lui Milo (2003) este doar unul din sutele de desene faine pe care ti le-am pregatit.

Categoria
Filme Animate
Taguri
Atlantida 2, Întoarcerea lui Milo, Atlantis, Milo's Return, filme dublate, filme in romana, animatii dublate, animatie in romana

Comenteaza