Atlantida 2: Întoarcerea lui Milo (2003) dublat in romana


desene dublate filme hd subtitrate
15,403 Vizionari

Merci de like! Trimite prietenilor tai

Am inregistrat votul tau. Multumim!

carturesti.ro

Atlantida 2: Întoarcerea lui Milo (2003) / Atlantis: Milo's Return Film animatie online dublat in limba romana

În a doua parte a acestei animații, Milo - care este căsătorit cu Kida - folosește cristalul, pentru a reconstrui orașul. Liniștita viață din Atlantida va fi spulberată când vechea echipă revine pentru a apela la ajutorul lui Milo, deoarece la suprafață au loc evenimente ciudate care par a fi mașinării atlantiene. De aici încep o serie de aventuri și peripeții care au la bază diferite personaje și creaturi din miturile și legendele bine cunoscute. Kida face cunoștință cu viața de la suprafață care o fascinează și minunează. Ea are parte de un conflict interior pe parcursul aventurilor, deoarece se simte vinovată pentru toate lucruriile inexplicabile ce se întâmplă la suprafață învinovățând cristalul, dar știe că fără el poporul ei va pieri. Dezlegând și rezolvând misterele, ea își dă seama că într-adevăr cristalul este foarte puternic, și poate face foarte mult rău oameniilor, dar totodată cu ajutorul cristalului poate face și mult bine.

Dacă ți-a plăcut Atlantida 2: Întoarcerea lui Milo (2003) dublat in romana noi ți-am pregătit și mai multe desene animate dublate în limba română pe care tu le poți viziona singur/ă sau împreună cu familia sau prietenii tăi, tu poți fi chear primul dintre prietenii tăi care își dă cu părerea despre acest video într-un comentariu sau îl distribuie pe rețelele de socializare pentru al recomanda la toată lumea, mulțumim dacă faci și partea aceasta iar în partea dreaptă ai câteva desene faine recomandate de noi, sper că îți vor plăcea și vei mai revenii pe la noi pentru alte desene animate bune. Vizionare plăcută !!!

Adaugat

Categoria
Filme Animate
Taguri
Atlantida 2, Întoarcerea lui Milo, Atlantis, Milo's Return, filme dublate, filme in romana, animatii dublate, animatie in romana

Comenteaza