Bărzoiul Richard (2017) dublat in romana
Featured

Bărzoiul Richard (2017) dublat in romana

Pentru a scăpa de toate reclamele descarcă gratuit Brave browser!
26,330 Vizionari

A Stork's Journey / Richard the Stork / Bărzoiul Richard (2017) Film animatie online dublat in romana

Richard este un vrăbioi care e adoptat și crescut de o familie de berze. Cu timpul, ajunge să fie convins că și el este barză, dar, când berzele, păsări migratoare, o pornesc spre Africa atunci când vine iarna, Richard își dă seama că are o problemă. Decis să nu se lase înfrânt, Richard pornește pe urma familiei sale adoptive, așa cum poate: cu autobuzul, cu mașina, cu trenul, cu vaporul. În aventurile sale extraordinare, Richard e însoțit de o bufniță excentrică și un papagal iubitor de muzică disco. Va reuși el, oare, să dovedească familiei berzelor că e și el demn să poarte numele lor?

Categoria Desene Animate Filme Animate

Taguri Aventura, Animatie, A Stork's Journey, Richard the Stork, Bărzoiul Richard, desene cu pasari, desene animate cu pasari

  • Helena

    Este un desen animat foarte frumos, sensibil si excelent realizat. Arata ce inseamna familia si cat de departe ("in Africa") poate duce dragostea unui copil pentru parintii lui. Cautarea identitatii nu inseamna neaparat si gasirea ei: daca esti vrabie si te crezi barza, atunci inveti sa te comporti ca o barza si sa te integrezi in grupul de care vrei sa apartii.