Featured

Cuibul Dragonului: Începutul erei războinicilor (2014) dublat in romana


Pentru a scapa de reclamele din player va rugam sa va faceti cont pe netu.tv
Loading...

Merci de like! Trimite prietenilor tai

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Adaugat de cartoons
13,986 Vizionari

Cuibul Dragonului: Începutul erei războinicilor / Dragon Nest: Warriors' Dawn (2014) Film animatie online dublat in limba romana

Pe continentul Altera răul pândește din umbră, iar oamenii și elfii sunt nevoiți să se alieze pentru a învinge Dragonul Negru, ce se trezește după o lungă perioadă de inactivitate. Magia însoțește săbiile uriașe, costumele cu decupaje atractive și abilitățile de luptător ale eroilor porniți în avans să îi vină de hac înfricoșătorului dragon și armatei lui de monștri. Scopul este acela de a distruge giuvaerul ce-l alimentează pe acesta cu putere si care ar putea oferi unui alt posesor o forță magică imbatabilă, ce ar îngenunchea Altera.

Ai ales sa vizionezi Cuibul Dragonului: Începutul erei războinicilor (2014) dublat in romana online dublat in limba romana.Speram ca acest desen animat ti-a placut si daca doresti sa incerci si alte desene animate online te invitam sa cauti prin colectia noastra de desene animate in romana.

Cuibul Dragonului: Începutul erei războinicilor (2014) dublat in romana este doar unul din sutele de desene faine pe care ti le-am pregatit.

Categoria
Filme Animate
Taguri
Cuibul Dragonului, Începutul erei războinicilor, Dragon Nest, Warriors' Dawn, Cuibul, Dragonului, Începutul, erei, războinicilor, Dragon, Nest, Warriors, Dawn