Featured

Cum să îţi dresezi dragonul 2 (2014) dublat in romana

Loading...

Merci de like! Trimite prietenilor tai

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Adaugat de cartoons
113,707 Vizionari

How to Train Your Dragon 2 / Cum să îţi dresezi dragonul 2 (2014) Film animatie online dublat in limba romana

Au trecut cinci ani de când vikingii şi dragonii trăiesc în bună pace pe insula Berk. În timp ce prietenii lor se întrec în curse pe dragoni, Sughiţ şi Ştirbul sfârtecă cerurile, călătorind unde nimeni din neamul lor n-a mai ajuns. Una din aventurile lor îi aduce la o peşteră plină de dragoni sălbatici conduşi de un lider misterios, iar pacea este din nou pusă în pericol. Sughiţ şi Ştirbul trebuie iarăşi să lupte pentru ceea ce cred, dându-şi seama că numai împreună au puterea de a schimba o dată pentru totdeauna viitorul oamenilor şi-al dragonilor deopotrivă.

Ai ales sa vizionezi Cum să îţi dresezi dragonul 2 (2014) dublat in romana online dublat in limba romana.Speram ca acest desen animat ti-a placut si daca doresti sa incerci si alte desene animate online te invitam sa cauti prin colectia noastra de desene animate in romana.

Cum să îţi dresezi dragonul 2 (2014) dublat in romana este doar unul din sutele de desene faine pe care ti le-am pregatit.

Categoria
Filme Animate
Taguri
desene cu dragoni, filme cu dragoni, desene animate cu dragoni, desene faine, filme dublate in romana, Cum sa iti dresezi dragonul