Cum să-ți dresezi dragonul 3 (2019) dublat in romana
Featured

Cum să-ți dresezi dragonul 3 (2019) dublat in romana

Pentru a scăpa de reclamele din player înregistrează un cont pe desenedublate.xyz

3,880 Vizionari
Published

How to Train Your Dragon: The Hidden World / Cum să-ți dresezi dragonul 3 (2019) Film animatie online dublat in romana

DreamWorks Animation prezintă o poveste despre maturizare, despre găsirea curajului de a înfrunta necunoscutul, și despre cum nimic nu te poate pregăti pentru momentul în care trebuie să renunți la cineva drag.
Ceea ce a început ca o prietenie neașteptată dintre un adolescent viking și un neînfricat dragon Furia Nopții a devenit, deja, o aventură de-o viață. Bine ați venit la cel mai uimitor capitol al uneia din cele mai îndrăgite francize din istoria filmului - Cum să-ți dresezi dragonul 3!

Acum șef și conducător al Insulei Tontului, alături de Astrid, Sughiț a creat o utopie glorios de haotică pentru populația de dragoni. Apariția bruscă a Furiei Luminii coincide cu cea mai sumbră amenințare care a planat vreodată asupra orășelului lor, așa că Sughiț și Știrbul trebuie să părăsească singurul cămin pe care l-au cunoscut vreodată, și să pornească într-o călătorie spre o lume ascunsă despre care se știe că există doar în legende. Pe măsură ce li se dezvăluie adevăratul destin, dragonul și călărețul său vor lupta împreună, până la capătul Pământului, pentru a apăra tot ce a ajuns să le fie mai drag.

Categoria Desene Animate Filme Animate

Taguri Cum să-ți dresezi dragonul 3, How to Train Your Dragon 3

  • vasea

    ?

  • TheLiveRed13

    Este genial dublat filmul dar mi separe si trist ca seria mea preferata de desene sa terminat