Drama Totală: Insula Pacatel Episodul 12 dublat in romana

108 Vizionari

Merci de like! Trimite prietenilor tai

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Drama Totală: Insula Pacatel Episodul 12 - Plini de talent desene animate dublate in romana

Aidoma primei părți din sezonul 5, Drama Totală: Reuniunea Vedetelor, acest sezon aduce în prim plan un set nou de 14 concurenți pe o nouă insulă care concurează pentru premiul cel mare: 1.000.000$. Regula rămâne aceiași: concurenții vor concura, iar cei care nu fac față probelor, vor vota un membru al echipei. Și acest sezon are ca gazdă prezentator pe Chris McLean (Richard Balint) și co-prezentatorul Bucătarul Satâr (Sebastian Lupu).

La începutul competiției, 14 concurenți vor fi plasați în 2 echipe. În fiecare episod, cele două echipe vor fi supuse la probe și doar o echipă, datorită unui concurent, va câștiga. Echipa pierzătoate se va prezenta seara la Ceremonia la Focul de Tabără, unde în urma unor voturi, toți cu excepția unuia vor primi Nalbe, ca simbol al imunității. Membrul cu cele mai multe voturi va pleca din joc luând Tunul Rușinii.

Drama Totală: Insula Pacatel Episodul 12 dublat in romana este doar unul din colectia noastra de desene animate dublate in limba romana, pentru mai multe desene animate faine te poti uita in partea dreapta la sectiunea cu desene animate recomandate, iar daca ai ceva probleme cu vizionarea acestui video "Drama Totală: Insula Pacatel Episodul 12 dublat in romana" gen nu merge, te rog sa raportezi videoclipul in sectiunea report. Multumim!

Adaugat

Categoria
Drama Totală: Insula Pacatel
Taguri
drama totala sezonul 6

Comenteaza