Featured

Eroul tuturor

Loading...

Merci de like! Trimite prietenilor tai

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Adaugat de cartoons
7,275 Vizionari

Eroul tuturor (Everyone's Hero 2006) Film animatie online dublat in romana

Orice copil visează să devină un erou, însă nu toţi reusesc, mai ales ca acest lucru presupune de multe ori un efort şi capacităţi de care nu oricine este capabil. Acest film de animaţie îl are în centru pe Yankee Irving, un băieţel de 10 ani, care este cel mai mare admirator al jucătorului de baseball Babe Ruth, noua senzaţie a Americii. Evident, şi-ar dori şi el să poată lovi mingea ca şi idolul său. Dar oricît de mult încearcă şi oricît sprijin primeşte din partea familiei, nu reuşeşte nicicum. Aventura vieţii sale va începe însă în momentul în care se hotărăşte să pornească pe urmele hotului care a intrat în posesia batei celebrului baseball-ist, iar la capătul acestei călătorii va descoperi adevărata valoare a speranţei, a familiei, a prieteniei şi nu în ultimul rînd, a baseball-ului.

Ai ales sa vizionezi Eroul tuturor online dublat in limba romana.Speram ca acest desen animat ti-a placut si daca doresti sa incerci si alte desene animate online te invitam sa cauti prin colectia noastra de desene animate in romana.

Eroul tuturor este doar unul din sutele de desene faine pe care ti le-am pregatit.

Categoria
Filme Animate
Taguri
Eroul tuturor, Everyone's Hero, desene 2006, desene animate 2006, desene cu eroi, Eroul tuturor dublat, Eroul tuturor film