Featured

Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation (2018) subtitrat in romana

Loading...

Merci de like! Trimite prietenilor tai

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Adaugat de cartoons
3,318 Vizionari

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation / A Monster Vacation / Monştrii în Vacanţă (2018) Film animatie online subtitrat in romana

În filmul de animaţie al Sony Pictures, Hotel Transylvania 3: Monştrii în vacanţă, îi revedem pe monştrii noştri favoriţi în timp ce se îmbarcă pe un vas de croazieră luxos, iar pe Drac luându-şi şi el o vacanţă de la administraţia hotelului. Ei călătoresc cu mare plăcere fiindcă se bucură de toate facilităţile şi ofertele de la bordul vasului de croazieră, de la jocul de volei şi până la excursii organizate în locuri exotice, sau şedinţele de bronz la lumina lunii. Dar această vacanţă de vis se va transforma într-un coşmar, atunci când Mavis realizează că Drac s-a îndrăgostit de căpitanul vasului, misterioasa Ericka, care ascunde un secret periculos, care ar putea distruge întreaga lume a monştrilor.

Sony Pictures Animation prezintă Hotel Transylvania 3: Monştrii în vacanţă. Personajelor le dau viaţă: Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, David Spade, Steve Buscemi, Keegan-Michael Key, Molly Shannon, Fran Drescher, Kathryn Hahn, Jim Gaffigan, Joe Jonas, Chrissy Teigen, Jaime Camil şi Mel Brooks. Regia îi aparţine lui Genndy Tartakovsky, iar producţia lui Michelle Murdocca. Scenariul este scris de Genndy Tartakovsky şi Michael McCullers. Muzica îi aparţine lui Mark Mothersbaugh, iar imaginea şi animaţia companiei Sony Pictures Imageworks Inc.

Ai ales sa vizionezi Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation (2018) subtitrat in romana online dublat in limba romana.Speram ca acest desen animat ti-a placut si daca doresti sa incerci si alte desene animate online te invitam sa cauti prin colectia noastra de desene animate in romana.

Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation (2018) subtitrat in romana este doar unul din sutele de desene faine pe care ti le-am pregatit.

Categoria
Desene Animate Subtitrate
Taguri
Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation, Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă, film, hotel, transylvania, monster, vacation, transilvania, monstrii, vacanta