Întors pe dos ( Inside Out ) 2015

33,815 Vizionari

Merci de like! Trimite prietenilor tai

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Filmul Animat Întors pe dos ( Inside Out ) online dublat in romana

Viaţa lui Riley, o fetiţă veselă şi lipsită de griji, este dată peste cap când trebuie să-şi ia rămas-bun de la copilăria ei fericită din Minnesota pentru a se muta la San Francisco. Este momentul când emoţiile ei preiau iniţiativa, spre nemulţumirea părinţilor complet depăşiţi de situaţie ai fetiţei. Furia, Dezgustul, Frica, Tristeţea şi Bucuria se ceartă, colaborează şi se pierd în discuţii în contradictoriu în încercarea de-a o face pe Riley să meargă mai departe şi să-şi găsească noi prieteni.

Întors pe dos ( Inside Out ) 2015 este doar unul din colectia noastra de desene animate dublate in limba romana, pentru mai multe desene animate faine te poti uita in partea dreapta la sectiunea cu desene animate recomandate, iar daca ai ceva probleme cu vizionarea acestui video "Întors pe dos ( Inside Out ) 2015" gen nu merge, te rog sa raportezi videoclipul in sectiunea report. Multumim!

Adaugat

Categoria
Filme Animate
Taguri
filme faine, Întors pe dos online, Întors pe dos in romana, Întors pe dos dublat, Filmul Întors pe dos, Inside Out online, Inside Out dublat, Inside Out in romana

Comenteaza