Justice League: The Flashpoint Paradox (2013) subtitrat in romana

Justice League: The Flashpoint Paradox (2013) subtitrat in romana

2,687 Vizionari

Merci de like! Trimite prietenilor tai

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Justice League: The Flashpoint Paradox / Liga dreptății: Spargerea de la muzeu (2013) Film animatie online subtitrat in romana

Printr-o călătorie în timp, Flash repară ceva din trecut, dar creează o realitate alternativă în care Liga Dreptății nu a fost niciodată înființată și lumea este răvășită de război. Flash trebuie să facă echipă cu un Batman mai violent și un Cyborg.

În această adaptare incitantă a benzii desenate din 2011, călătoria în timp permite îndreptarea unei situații grave pentru Flash și familia lui, dar undele temporale ale evenimentului provoacă dezastru, creând o realitate alternativă în care Liga Dreptății nu a fost niciodată înființată și Superman nu este de găsit. Într-o lume devastată de un război cumplit între amazoanele Femeii Fantastice și atlanții lui Aquaman, Flash trebuie să facă echipă cu un Batman mai violent și mai tupeist și cu un agent guvernamentul pentru a repara lucrurile și a reface cronologia originală cunoscută de Flash.

Dacă ți-a plăcut Justice League: The Flashpoint Paradox (2013) subtitrat in romana noi ți-am pregătit și mai multe desene animate dublate în limba română pe care tu le poți viziona singur/ă sau împreună cu familia sau prietenii tăi, tu poți fi chear primul dintre prietenii tăi care își dă cu părerea despre acest video într-un comentariu sau îl distribuie pe rețelele de socializare pentru al recomanda la toată lumea, mulțumim dacă faci și partea aceasta iar în partea dreaptă ai câteva desene faine recomandate de noi, sper că îți vor plăcea și vei mai revenii pe la noi pentru alte desene animate bune. Vizionare plăcută !!!

Adaugat

Categoria
Desene Animate Subtitrate
Taguri
Justice League: The Flashpoint Paradox, Liga dreptății: Spargerea de la muzeu, film, justice, league, the, flashpoint, paradox, liga, dreptatii, spargerea, muzeu
loading...

Comenteaza