Justice League: The Flashpoint Paradox (2013) subtitrat in romana


Pentru a scapa de reclamele din player va rugam sa va faceti cont pe netu.tv
Loading...

Merci de like! Trimite prietenilor tai

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Adaugat de cartoons
4,332 Vizionari

Justice League: The Flashpoint Paradox / Liga dreptății: Spargerea de la muzeu (2013) Film animatie online subtitrat in romana

Printr-o călătorie în timp, Flash repară ceva din trecut, dar creează o realitate alternativă în care Liga Dreptății nu a fost niciodată înființată și lumea este răvășită de război. Flash trebuie să facă echipă cu un Batman mai violent și un Cyborg.

În această adaptare incitantă a benzii desenate din 2011, călătoria în timp permite îndreptarea unei situații grave pentru Flash și familia lui, dar undele temporale ale evenimentului provoacă dezastru, creând o realitate alternativă în care Liga Dreptății nu a fost niciodată înființată și Superman nu este de găsit. Într-o lume devastată de un război cumplit între amazoanele Femeii Fantastice și atlanții lui Aquaman, Flash trebuie să facă echipă cu un Batman mai violent și mai tupeist și cu un agent guvernamentul pentru a repara lucrurile și a reface cronologia originală cunoscută de Flash.

Ai ales sa vizionezi Justice League: The Flashpoint Paradox (2013) subtitrat in romana online dublat in limba romana.Speram ca acest desen animat ti-a placut si daca doresti sa incerci si alte desene animate online te invitam sa cauti prin colectia noastra de desene animate in romana.

Justice League: The Flashpoint Paradox (2013) subtitrat in romana este doar unul din sutele de desene faine pe care ti le-am pregatit.

Categoria
Desene Animate Subtitrate
Taguri
Justice League: The Flashpoint Paradox, Liga dreptății: Spargerea de la muzeu, film, justice, league, the, flashpoint, paradox, liga, dreptatii, spargerea, muzeu