Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy (2013)

7,480 Vizionari

Merci de like! Trimite prietenilor tai

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy - Legends of Oz: Dorothy's Return (2013) online dublat in limba romana

La scurt timp după ce se întoarce în Kansas, Dorothy află că Oz este din nou în pericol, iar locuitorii tărâmului magic au nevoie de ajutorul ei. Din nou alături de vechii și simpaticii ei prieteni – Sperietoarea, Leul și Omul de Tinichea – Dorothy trebuie să îl înfrunte de această dată pe maleficul Jester. Acesta a pus stăpânire pe Oz, a luat drept prizonieri toți conducătorii îndrăgitei regiuni și, printr-o vrajă, a adus întunericul peste tot teritoriul.

Deși călătoria ei este mai anevoioasă și plină de primejdii, curioasa eroină va cunoaște de-a lungul drumului multe personaje fascinante care o vor ajuta și îi vor cuceri inima. Cu Oz în mare pericol, va fi nevoie de multă inteligență, curaj și prietenie pentru a-l învinge pe Jester și a restabili armonia în Orașul de Smarald.

Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy (2013) este doar unul din colectia noastra de desene animate dublate in limba romana, pentru mai multe desene animate faine te poti uita in partea dreapta la sectiunea cu desene animate recomandate, iar daca ai ceva probleme cu vizionarea acestui video "Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy (2013)" gen nu merge, te rog sa raportezi videoclipul in sectiunea report. Multumim!

Adaugat

Categoria
Filme Animate
Taguri
legendele, oz, intoarcerea, dorothy, legends, dorothys, returns, 2013, filme dublate

Comenteaza