Lilo şi Stitch 2 (2005) dublat in romana

12,422 Vizionari

Merci de like! Trimite prietenilor tai

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch / Lilo şi Stitch 2 (2005) Film animatie online dublat in romana

Înainte ca toate cele 626 de experimente să ajungă în Hawaii, Stitch duce o viaţă frumoasă. O ajută pe Lilo să păşească pe urmele mamei sale, pregătindu-se pentru marele concert de hulă de pe insulă. Viaţa pare perfectă, dar când Stitch are o eroare de funcţionare, totul se dă complet peste cap.
Acum este timpul ca Lilo, Nani, Jumba şi Ohana să îl salveze pe micuţul şi amuzantul lor prieten.

Denumirea originală: Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch [Audio Română]
Denumire: Lilo şi Stitch 2

An: 2005
Țara: USA
Gen: Animation / Comedy / Drama / Family / Sci-Fi
Regizor: Michael LaBash, Anthony Leondis
Autorul scenariului: Anthony Leondis, Michael LaBash, Alexa Junge, Eddie Guzelian
Actori: Chris Sanders, Dakota Fanning, Tia Carrere, David Ogden Stiers, Kevin McDonald, Kunewa Mook, Jason Scott Lee, William J. Caparella, Holliston Coleman, Matt Corboy etc.
Durata: 01:08:04
Limba: Română
Traducere: Profesionistă (dublată)

Dacă ți-a plăcut Lilo şi Stitch 2 (2005) dublat in romana noi ți-am pregătit și mai multe desene animate dublate în limba română pe care tu le poți viziona singur/ă sau împreună cu familia sau prietenii tăi, tu poți fi chear primul dintre prietenii tăi care își dă cu părerea despre acest video într-un comentariu sau îl distribuie pe rețelele de socializare pentru al recomanda la toată lumea, mulțumim dacă faci și partea aceasta iar în partea dreaptă ai câteva desene faine recomandate de noi, sper că îți vor plăcea și vei mai revenii pe la noi pentru alte desene animate bune. Vizionare plăcută !!!

Adaugat

Categoria
Filme Animate Desene Animate
Taguri
Lilo & Stitch 2, Stitch Has a Glitch, Lilo şi Stitch 2, desene animate dublate in romana, Lilo şi Stitch 2 filmul, Lilo & Stitch 2 filmul
loading...