Lilo şi Stitch (2002) dublat in romana

12,942 Vizionari

Merci de like! Trimite prietenilor tai

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Lilo & Stitch / Lilo şi Stitch (2002) Film animatie online dublat in romana

Lilo este o fetiţă hawaiiana care adoptă un "căţel" ciudat căruia îi pune numele de Stitch. Stitch ar fi animalul de companie perfect dacă nu ar fi un extraterestru care a scăpat de pe o planetă îndepărtată şi a aterizat pe Pământ. Prin dragoste, credinţă şi "ohana" (conceptul hawaiian pentru familie), Lilo îl ajută pe Stitch să devină un personaj cald şi simpatic căruia să-i pese de cei din jurul sau. 

Denumirea originală: Lilo & Stitch [Audio Română] [x264]
Denumire: Lilo şi Stitch

An: 2002
Țara: USA
Regizor: Dean DeBlois, Chris Sanders
Autorul scenariului: Dean DeBlois, Chris Sanders
Actori: Daveigh Chase, Chris Sanders, Tia Carrere, David Ogden Stiers, Kevin McDonald, Ving Rhames, Zoe Caldwell, Jason Scott Lee, Kevin Michael Richardson etc.
Durata: 01:25:14
Limba: Română
Traducere: Profesionistă (dublată)

Dacă ți-a plăcut Lilo şi Stitch (2002) dublat in romana noi ți-am pregătit și mai multe desene animate dublate în limba română pe care tu le poți viziona singur/ă sau împreună cu familia sau prietenii tăi, tu poți fi chear primul dintre prietenii tăi care își dă cu părerea despre acest video într-un comentariu sau îl distribuie pe rețelele de socializare pentru al recomanda la toată lumea, mulțumim dacă faci și partea aceasta iar în partea dreaptă ai câteva desene faine recomandate de noi, sper că îți vor plăcea și vei mai revenii pe la noi pentru alte desene animate bune. Vizionare plăcută !!!

Adaugat

Categoria
Filme Animate Desene Animate
Taguri
Lilo & Stitch, Lilo şi Stitch, Lilo şi Stitch filmul, Lilo & Stitch filmul, desene animate dublate in romana
loading...