Marea cursă de Crăciun - Desene cu Mos Craciun

7,837 Vizionari

Merci de like! Trimite prietenilor tai

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Desene de Craciun cu Marea cursă de Crăciun (Arthur Christmas) online dublat in romana

V-aţi întrebat vreodată cum împarte Moş Crăciun toate cadourile într-o singură noapte ? Răspunsul este: cu ajutorul tehnologiei ultramoderne, din baza sa de operaţii de la Polul Nord ! Însă anul acesta misiunea dă greş, căci un copil din sutele de milioane de pe Pământ a fost uitat şi nu îşi va primi cadoul. Este ocazia perfectă pentru Arthur, fiul cel mai tânăr al lui Moş Crăciun, să devină erou fără voie. Ajutat de bunicul său şi de un elf pe nume Bryony,.el va porni într-o cursă contra-cronometru pentru ca ultimul cadou să ajungă la destinaţie înainte de ivirea zorilor.

Marea cursă de Crăciun - Desene cu Mos Craciun este doar unul din colectia noastra de desene animate dublate in limba romana, pentru mai multe desene animate faine te poti uita in partea dreapta la sectiunea cu desene animate recomandate, iar daca ai ceva probleme cu vizionarea acestui video "Marea cursă de Crăciun - Desene cu Mos Craciun" gen nu merge, te rog sa raportezi videoclipul in sectiunea report. Multumim!

Adaugat

Categoria
Filme Animate
Taguri
desene cu mos craciun, desene de craciun, desene animate cu mos craciun, arthur christmas dublat, arthur christmas online, arthur christmas film

Comenteaza