Onward (2020) online subtitrat
Featured

Onward (2020) online subtitrat

Video-ul incepe in 5
brave browser
5,204 Vizionari

Onward (2020) Film animatie online subtitrat in romana

Povestea îl are în prim-plan pe Ian, un elf al cărui tată a murit înainte ca el să se nască. Nesigur pe el și introvertit, Ian tânjește să fie încrezător și puternic și trăiește cu impresia că ar fi avut ambele calități dacă ar fi crescut alături de tatăl său.

Ian are un frate mai mare, sălbatic și cam haotic, pe nume Barley, care e o sursă constantă de probleme pentru Ian. Barley vrea să îl învețe pe fratele său mai mic câte ceva despre viață, dar Ian nu e sigur că el chiar știe despre ce vorbește.

Ian se trezește, la împlinirea vârstei de 16 ani, că vrea - mai mult ca oricând - sa fie mai bun și mai îndrăzneț, așa cum își imagina că a fost tatăl lui. Și atunci când mama le oferă băieților un dar lăsat moștenire de tatăl defunct, Barley intră imediat în joc, mai ales că este un mare fan al istoriei lumii lor și al ideii de magie.

Însă vraja nu merge așa cum ar fi trebuit și băieții distrug piatra până să fie încheiat procesul. Nu reușesc să recheme decât picioarele tatălui lor, care sunt foarte vii și mișcătoare. Și mai au doar 24 de ore să găsească o altă piatră prețioasă și să îl readucă cu totul la viață, altfel pierd unica șansă de a-l cunoaște...

Cu ajutorul multiubitei furgonete a lui Barley, numită Guinevere, frații pornesc într-o aventură memorabilă care este și un test al legăturii dintre ei.

Categoria Desene Animate Subtitrate

Taguri elfi, lume de basm, elf, protagonist adolescent, relație frate frate, disney

  • adela

    foarte bun acest film nu doar ca are o poveste palpitanta dar si te ajuta pe tine sa ai incredere in tine acest film ofera morale pe care oamenii ar trebui sa le stie sa le aplice si mai ales sa creada in magie, poate ca unii vor spune ca magia nu exista dar adevarata magie e in toti si asteapta sa fie descoperita deoarece magia nu trebuie aratata ci simtita