loading...

Perfectiune Virtuala


desene dublate filme hd subtitrate
7,313 Vizionari

Merci de like! Trimite prietenilor tai

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Filmul Perfectiune Virtuala ( Pixel Perfect ) online dublat in romana

Un adolescent îndrăgostit de tehnologie încearcă să realizeze, cu ajutorul trăsăturilor unor alte persoane, printre care și trăsăturile prietenei sale, Samantha,  o fată perfectă pe nume Loretta, pentru a salva formația prietenei lui, compusă din 3 fete. Un succes mare au avut odată cu venirea Lorettei în grup, astfel au primit mai multe invitații la concerte și un contract pentru a înregistra un album. Samantha începe să fie geloasă pe perfecțiunea Lorettei și de faptul că Roscoe o va plăcea pe aceasta. Samantha nu a vorbit un timp cu Roscoe, Loretta între timp începe să-l placă pe acesta, dar până la urmă se teleportează într-o rețea de calculatoare unde riscă să fie distrusă de viruși dar reușește să ajunga în capsulă (locul unde era ținută Loretta) care era la Samantha. Samantha se ambiționează și începe să facă mișcările de dans ale Lorettei. La un concert important, Samantha dansează și cade de pe scenă apoi ajunge la spital unde familia ei îi este aproape. Loretta se teleportează în aparatul din camera de spital a Samanthei și vorbește cu ea, așa Samantha dispare iar Loretta rămâne în corpul Samanthei pentru a ieși în ploaie, lucrul pe care nu il putea face când era o hologramă. Roscoe o roagă pe Loretta să iasă din corpul Samanthei, ea acceptă, se transformă în energie și dispare.

Dacă ți-a plăcut Perfectiune Virtuala noi ți-am pregătit și mai multe desene animate dublate în limba română pe care tu le poți viziona singur/ă sau împreună cu familia sau prietenii tăi, tu poți fi chear primul dintre prietenii tăi care își dă cu părerea despre acest video într-un comentariu sau îl distribuie pe rețelele de socializare pentru al recomanda la toată lumea, mulțumim dacă faci și partea aceasta iar în partea dreaptă ai câteva desene faine recomandate de noi, sper că îți vor plăcea și vei mai revenii pe la noi pentru alte desene animate bune. Vizionare plăcută !!!

Adaugat

Categoria
Filme Animate
Taguri
Perfectiune Virtuala, Perfectiune Virtuala dublat, Perfectiune Virtuala online, Pixel Perfect, Pixel Perfect online, Pixel Perfect dublat, filme disney, filme disney channel

Comenteaza