loading...

Prințesa Lebădă part 3: Misterul Regatului Fermecat (1998) dublat in romana


desene dublate filme hd subtitrate
6,830 Vizionari

Merci de like! Trimite prietenilor tai

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Prințesa Lebădă part 3 - Misterul Regatului Fermecat / The Swan Princess: The Mystery of the Enchanted Kingdom (1998) Film animatie online dublat in limba romana

Zelda, o vrăjitoare foarte puternică, dorește să distrugă întregul regat, furînd o comoară fermecată care dă putere nelimitată detinătorului.
Ca parte a planului său cel rău, Zelda o răpeste pe Odette, cerîndu-i prințului Derek să o ajute în schimbul siguranței prințesei.

Dacă ți-a plăcut Prințesa Lebădă part 3: Misterul Regatului Fermecat (1998) dublat in romana noi ți-am pregătit și mai multe desene animate dublate în limba română pe care tu le poți viziona singur/ă sau împreună cu familia sau prietenii tăi, tu poți fi chear primul dintre prietenii tăi care își dă cu părerea despre acest video într-un comentariu sau îl distribuie pe rețelele de socializare pentru al recomanda la toată lumea, mulțumim dacă faci și partea aceasta iar în partea dreaptă ai câteva desene faine recomandate de noi, sper că îți vor plăcea și vei mai revenii pe la noi pentru alte desene animate bune. Vizionare plăcută !!!

Adaugat

Categoria
Filme Animate
Taguri
desene cu printese, desene animate cu printese, desene cu regate, desene faine, desene animate

Comenteaza