Video-ul incepe in 5

Ratchet şi Clank: Cavalerii galaxiei (2016) dublat in romana

7,797 Vizionari

Merci de like! Trimite prietenilor tai

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ratchet şi Clank: Cavalerii galaxiei (2016) - Ratchet & Clank Film animatie online dublat in limba romana

Ratchet, un lombax naiv, și ciudatul roboțel Clank se văd nevoiți să-și unească forțele pentru prima dată pentru a dejuca planul diabolic al unui investitor care vrea să masacreze galaxia pentru a-și construi planeta perfectă doar pentru el.

Bazat pe jocul de mare succes marca Sony Computer Entertainment, RATCHET ȘI CLANK. CAVALERII GALAXIEI dorește să facă cunoștință unui nou public de toate vârstele cu universul amuzant, insolent și burdușit de acțiune al eroilor noștri, oferind, în același timp, fanilor vechi ai jocului primul film de lung metraj despre aventurile lor preferate.

Dacă ți-a plăcut Ratchet şi Clank: Cavalerii galaxiei (2016) dublat in romana noi ți-am pregătit și mai multe desene animate dublate în limba română pe care tu le poți viziona singur/ă sau împreună cu familia sau prietenii tăi, tu poți fi chear primul dintre prietenii tăi care își dă cu părerea despre acest video într-un comentariu sau îl distribuie pe rețelele de socializare pentru al recomanda la toată lumea, mulțumim dacă faci și partea aceasta iar în partea dreaptă ai câteva desene faine recomandate de noi, sper că îți vor plăcea și vei mai revenii pe la noi pentru alte desene animate bune. Vizionare plăcută !!!

Adaugat

Categoria
Filme Animate
Taguri
Ratchet şi Clank, Ratchet and Clank, Cavalerii galaxiei

Comenteaza

Intră în comunitatea noastră de World of Tanks!