Ștrumpfii: Satul pierdut (2017) dublat in romana

13,057 Vizionari

Merci de like! Trimite prietenilor tai

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ștrumpfii: Satul pierdut / Smurfs: The Lost Village (2017) film animatie online dublat in limba romana

În anul 1958, animatorul belgian Pierre Culliford, supranumit Peyo, crea primele imagini cu Strumpfi - simpaticele personaje albastre care aveau să cucerească inimile publicului cinefil din toată lumea, generație după generație. Acum, povestea prinde viață într-o nouă interpretare, plină de culoare, magie și umor: animația „Ștrumpfii: Satul Pierdut”.
O călătorie palpitantă îi așteaptă pe protagoniștii Strumpfița, Istețul, Bleguțul și Voinicul. Călăuziți de o hartă vrajită, străbat Pădurea Fermecată, în căutarea misteriosului sat pierdut. Dacă acolo trăiesc și alți strumpfi, trebuie neapărat să-i găsească înaintea maleficului vrăjitor Gargamel! Drumul le este presărat cu întâmplări magice și creaturi nemaivăzute, dar și cu pericole: de la flori carnivore și plante pupăcioase până la libelule cu năbădăi, multe surprize îi așteaptă la tot pasul pe năstrușnicii Strumpfi. Cei patru prieteni albaștri sunt pe punctul de a descoperi cel mai mare secret din istoria ștrumpfilor!

Ștrumpfii: Satul pierdut (2017) dublat in romana este doar unul din colectia noastra de desene animate dublate in limba romana, pentru mai multe desene animate faine te poti uita in partea dreapta la sectiunea cu desene animate recomandate, iar daca ai ceva probleme cu vizionarea acestui video "Ștrumpfii: Satul pierdut (2017) dublat in romana" gen nu merge, te rog sa raportezi videoclipul in sectiunea report. Multumim!

Adaugat

Categoria
Filme Animate
Taguri
Smurfs: The Lost Village, Ștrumpfii: Satul pierdut, film, smurfs, the, lost, village, strumpfii, satul, pierdut

Comenteaza