Zombies (2018) dublat in romana

17,446 Vizionari

Merci de like! Trimite prietenilor tai

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Zombies (2018) Film online pentru copii dublat in romana

Urmăriţi-i pe elevii din Zombietown care se transferă la Seabrook, un liceu al cărui orăşel e caracterizat de uniformitate, tradiţii şi mitinguri de susţinere. Dar când fotbalistul Zed şi majoreta Addison se îndrăgostesc, nimic nu va mai fi la fel.

Dacă ți-a plăcut Zombies (2018) dublat in romana noi ți-am pregătit și mai multe desene animate dublate în limba română pe care tu le poți viziona singur/ă sau împreună cu familia sau prietenii tăi, tu poți fi chear primul dintre prietenii tăi care își dă cu părerea despre acest video într-un comentariu sau îl distribuie pe rețelele de socializare pentru al recomanda la toată lumea, mulțumim dacă faci și partea aceasta iar în partea dreaptă ai câteva desene faine recomandate de noi, sper că îți vor plăcea și vei mai revenii pe la noi pentru alte desene animate bune. Vizionare plăcută !!!

Adaugat

Categoria
Filme Animate
Taguri
Ramona Milano, Meg Donnelly, Emilia McCarthy, zombies dublat in romana, zombies in romana, zombies dublat, filme cu adolescenti, filme cu zombi, desene cu zombi, desene animate cu zombi
loading...

bancuri cu bula
loading...